Foodtruck met houtoven

La Dolce Vita op jouw feest

Wat mag je verwachten van een pizza foodtruck aan huis?

Tijdens jouw feest zie je een echte pizzaiolo aan het werk. We maken de pizza’s op basis van een eeuwenoud traditioneel Napolitaans recept: een dikke krokante en luchtige korst met een dunne bodem. Elke pizza wordt ter plaatse belegd met de beste Italiaanse ingrediënten en gebakken in onze Sardische houtoven.

Onze foodtruck rijdt naar elke gezellig feest van minimum 25 personen. Denk aan privéfeesten zoals communie, huwelijk, verjaardagen, babyborrel of uiteraard ook bedrijfsfeesten zoals een personeelsfeest of een opendeurdag.

Om de organisatie van je feest te vergemakkelijken, heb je de keuze uit 3 verschillende formules. Kies je voor enkel pizza of trakteer je je gasten ook op antipasti of dessert. Wat je keuze ook is, Giavanucci geeft jouw feest extra smaak en pit.

Giavanucci pizza Foodtruck2 avg

Onze foodtruck formules

6

Festa Completa

De all-in formule met antipasti, pizza en dessertbuffet is de ideale formule voor uitgebreide feesten zoals familiefeesten.

Praktisch
– gemiddelde duurtijd: 4 à 5 uur
– 1 pizza per persoon
– antipasti + pizza’s + dessertbuffet

IMG 7387 e1736097081819

Due Portate

Wil je tijdens je pizzafeest een extraatje serveren, dan is een antipasti of een dessert de ideale aanvuller.

Praktisch
– gemiddelde duurtijd: 3 uur
– keuze antipasti of dessert
– 1 pizza per persoon

7

Solo Pizza

Trakteer je gasten op een slice of happiness met de heerlijk Napolitaanse pizza’s. Eenvoud kan zalig zijn.

Praktisch
– gemiddelde duurtijd: 2 uur afhankelijk van het aantal gasten
– 1 pizza per persoon

Prijsaanvraag voor je pizzafeest

prijsofferte pizzafeest
  • Doorstraat 9 – 3850 Kozen-Nieuwerkerken
  • 0476967492
  • giavanucci@gmail.com

Veel gestelde vragen over een foodtruck met houtoven

Voorbereiding : Ruim 1,5 uur voor de aanvang van het evenement of feest, komen wij met de foodtruck ter plaatse. We starten met het opstellen van de foodtruck en de bijhorende tent en stoken de Sardische houtoven warm. We hebben toegang tot elektriciteit nodig voor verlichting en koeling. Als je voor de formule met desserts kiest, dien je zelf een diepvriezer te voorzien voor de bewaring van het ijs.
De standplaats neemt ongeveer 18m2 in beslag.

Tijdens het feest : Als je gekozen hebt voor de antipasti, starten we hiermee als de gasten gearriveerd zijn. Charcuterie, kazen en kleine hapjes zoals focaccia worden gepresenteerd op houten planken. Hiermee kan je zelf rond gaan bij de gasten of we plaatsen planken centraal op de tafels. Na ongeveer een uur, als de oven de temperatuur van 400°C heeft bereikt, starten we met het beleggen en het bakken van de pizza’s. We kunnen tot 5 pizza’s tegelijkertijd bakken. We presenteren de pizza’s als een buffet aan de genodigden op onze serveertafel. Nadat alle pizza’s gebakken zijn, starten we met het klaar zetten van het dessertbuffet.

Na het feest : Als wij klaar zijn met bakken, ruimen we alles op en kunnen wij vertrekken. De pizza’s die overblijven, kan je nog verder uitdelen. Moest er veel overschot zijn, onze verse pizza’s bewaren ook in de diepvriezer.

De inkleding van het feest, voorzie je zelf naar wens. Wij brengen alles mee wat nodig is om onze pizza’s en andere lekkernijen klaar te maken en te presenteren. De pizza’s worden in slices verdeeld en uit de hand gegeten, Napolitan style. We brengen kartonnen slicehouders mee om de pizzapunten op te leggen en voorzien ook voldoende servietten. Bestek en borden zijn hierdoor niet nodig.

We hebben een ruim assortiment pizza’s waar je uit kan kiezen. Tijdens een feest maken we 4 verschillende pizza’s, waarvan altijd 1 Margherita. De keuze van de andere 3 pizza’s geef je ons minstens 1 maand voor het feest door. Indien gewenst stellen we enkele combinaties voor. Voor een kleine meerprijs kunnen we ook meer dan 4 soorten voorzien

We komen al ter plaatse voor een groep vanaf 25 personen, waar we 1 pizza per persoon voorzien. We werken niet met een minimum afname. De pizza’s worden gesneden en de gasten nemen zelf pizzapunten van het buffet.

Als eerste op de hoogte van ons nieuws?

Afhaalmomenten, culinaire evenementen, workshops… alle nieuws over onze activiteiten krijg je als eerste in je mailbox als je je hier inschrijft. Dat doe je eenvoudig door je mailadres hier in te vullen.

nieuwsbrief
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met interessant nieuws. Geen spam, beloofd!
  • Voor mij is de keuken van Italië de keuken van het hart. Het gaat niet alleen om ingrediënten, technieken en gerechten, maar om passie, traditie en familie! De magische eenvoud van verse ingrediënten, ware passie en authentieke traditie vormen de perfectie! In de Italiaanse keuken is er een magische eenvoud; goed eten, goede wijn, en de liefde van familie zijn de meest essentiële ingrediënten van het leven! De Giavanucci workshops brengen de deelnemers dichter bij de kern van wat Italiaans koken inhoudt, met nadruk op ervaring, emotie en de eenvoudige genoegens van het leven!
    Laura Richard
    Deelnemer workshops.